Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
  • La reducere!
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
Coajă de nucă
ISBN
978-973-46-6462-7
An apariție
2016
Lună apariție
11
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
BIBLIOTECA POLIROM > Actual
Domenii

Coajă de nucă

Autori: Ian McEwan
26,95 lei

Vezi eBook
 

Traducere din limba engleză şi note de Dan Croitoru

„Cel mai bun roman din ultimii ani al acestui adevărat maestru.” (The Telegraph)

Noul roman al lui Ian McEwan, Coajă de nucă, lansat simultan în Marea Britanie şi SUA la începutul lunii septembrie 2016, este o poveste clasică despre crimă şi trădare, relatată din perspectiva unui narator cu o viziune şi o voce unice în literatura ultimilor ani – un fetus a cărui mamă şi-a înşelat soţul cu fratele acestuia şi acum plănuieşte să-l otrăvească. Dar un fetus înzestrat cu conştiinţă, perfect ancorat în actualitatea acută a atentatelor teroriste din inima Europei, a noului război rece dintre Rusia şi SUA, a tragediei refugiaţilor. Un thriller psihologic plin de suspans, Coajă de nucă este o dovadă de virtuozitate literară şi, totodată, un omagiu adus lui William Shakespeare la 400 de ani de la moartea acestuia.

„Un roman inteligent, amuzant şi extrem de captivant.” (The New York Times)

„O carte care nu seamănă cu nimic din ce am citit vreodată, Coajă de nucă este o palpitantă dramă domestică.” (Tracy Chevalier)

„Jucăuş, dar şi grav, încîntător şi frustrant, acest roman este una dintre cele mai inclasabile opere ale lui McEwan şi, în acelaşi timp, extrem de interesantă.” (The Times)

Coajă de nucă este o istorisire şocantă despre crimă şi trădare, prezentată dintr-o perspectivă absolut inedită şi scrisă de unul dintre cei mai buni povestitori din lume.” (The Telegraph)

„Pe măsură ce citim acest roman scurt, dar foarte dens – ca un bebeluş în pîntecele mamei –, el se transformă în ceva mult mai important şi mai grav.” (The Spectator)

Carte recomandată de: Bookmag.eu

An apariție
2016
Lună apariție
11
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Ian McEwan (autor)

Ian McEWAN, unul dintre cei mai faimoşi scriitori britanici contemporani, este autorul romanelor Gândacul, Maşinării ca mine, Coajă de nucă, Legea copiilor, Operaţiunea Sweet Tooth, Solar, Pe plaja Chesil, Sâmbătă, Ispăşire (laureat al National Book Critics Circle Award şi W.H. Smith Literary Award), Amsterdam (distins cu Booker Prize), Durabila iubire, Inocentul, Copilul furat (pentru care a primit Whitbread Award), Câinii negri, Mângâieri străine (ambele nominalizate la Booker Prize) şi Grădina de ciment. A scris şi volumele de povestiri Prima dragoste, ultimele ritualuri (câştigător al Somerset Maugham Award) şi În aşternuturi, precum şi cartea pentru copii Visătorul. În anul 2011 i-a fost acordat Premiul Târgului de carte de la Ierusalim.

 



Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.