Editura Polirom are o distribuție care vizează toate județele țării, colaborând în prezent cu peste 300 de difuzori de carte (librării și en-gross-uri specializate). Totodată suntem interesați de lărgirea rețelei. Ne declarăm deschiderea pentru negocierea unor noi contracte cu librării recent înființate și cu cele care doresc să-și diversifice oferta prin preluarea titlurilor editate de noi.

VLAD VÎNĂTORU

Director de vânzări

IONUȚA TOPOR

Comenzi www.polirom.ro și carte prin poștă

LAURA IACOMI

Comenzi www.polirom.ro și carte prin poștă

Pentru amănunte în vederea realizării unui contract, vă rugăm să contactați agenții de vânzări responsabili de zona dumneavoastră, conform zonelor alocate.

Zona 1 - Vaslui, Galați, Neamț, Bistrița Năsăud, Mureș, Brașov, Maramureș, Satu Mare, Cluj

Zona 2 - Iași, Neamț, Vaslui, Galați, Vrancea, Brăila, Tulcea, Constanța

EDUARD OLOINIUC

Reprezentant Vânzări

Tel: 0721/158755

VLAD VÎNĂTORU

Director de vânzări

Tel: 0722/631868

Zona 3 - Suceava, Botoșani, Bacău, Buzău, Prahova, Dîmbovița, Argeș, Vîlcea, Sibiu, Dolj, Olt, Alexandria, Giurgiu, Ialomița, Vrancea, Brăila, Tulcea, Constanța

Zona 4 - Timiș, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Bihor, Arad, Gorj, Mehedinți

LUCIAN FERARIU

Reprezentant Vânzări

Tel: 0723/180391

SORIN VĂCARU

Reprezentant Vânzări

Tel: 0722/548785

Zona 5 - București

CRISTIAN PETRESCU

Director de vânzări

Tel: 0726/303341

VALENTIN DUMITRACHE

Reprezentant vânzări

Tel: 0722/379449

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.