„Biblioteca medievală” își propune recuperarea în cultura română a unor nume fundamentale ale gîndirii medievale. Editate în formulă bilingvă și însoțite de cîte un studiu clarificator, semnat de un specialist renumit al domeniului, volumele vor conține tratate integrale, focalizate pe probleme și polemici centrale ale Evului Mediu occidental latin, de la Sfîntul Augustin pînă la începutul secolului al XV-lea. 

Pentru a vizualiza catalogul colecției, click CATALOG.

Pentru procedurile ce trebuie urmate în vederea propunerii unui manuscris spre publicare și normele de redactare ale colecției Biblioteca medievală, click NORME.
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.