Informații pentru cititori

Editura Polirom vă oferă posibilitatea de a vă putea procura cît mai avantajos titlurile dorite. Dacă deveniţi membru al Clubului cărţii, beneficiaţi de o reducere de 30% pentru orice titlu comandat.
Deveniţi automat membru al Clubului cărţii dacă aţi comandat mai mult de 10 cărţi într-un an, într-una sau mai multe comenzi, cumulat.

Calitatea de membru al Clubului vă conferă suplimentar şi alte avantaje, cum ar fi:

  1. Newsletter cu noutăţile şi evenimentele săptămînii, precum şi cărţile aflate în pregătire;
  2. Cărți la alegere în valoare de 100 de lei pentru trei membri ai clubului • Concurs lunar, prin tragere la sorți • Extragerea cîștigătorilor, la data de 15 a fiecărei luni;
  3. Trimestrial, 10 membri ai Clubului cîştigă un abonament gratuit pe trei luni la „Suplimentul de cultură”.

Reducerile acordate membrilor Clubului de carte nu se aplică suplimentar şi ofertelor promoţionale speciale, care beneficiază deja de reducerea de 30%. 

 

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.