Cum pot afla informații suplimentare despre orice titlu Polirom?

Cum pot primi în cel mai scurt timp o prezentare detaliată și coperta JPEG a unei cărți, în cazul în care doresc să o semnalez?

Cine îmi poate stabili legătura cu autorul unei cărți pentru a realiza un interviu?

În ce condiții pot primi un semnal de presă din partea editurii?

Cum pot fi informat permanent despre evenimentele (conferințe de presă, lansări de carte, întîlniri cu autorii etc.) organizate de Polirom?

Cu cine pot negocia un contract de publicitate?

Persoanele din presă pot afla imediat răspunsuri la toate aceste întrebări și la multe altele contactând Departamentul de promovare și relații cu presa

Departamentul de promovare și relații cu presa

CLAUDIA FITCOSCHI

director de promovare și relații cu presa

e-mail: claudia.fitcoschi@polirom.ro

IONELA LUCESCU

redactor de promovare

e-mail: ionela.lucescu@polirom.ro

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.