Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
Dependenţi de mâncare
ISBN
978-973-46-8682-7
An apariție
2022
Lună apariție
1
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
HEXAGON
Domenii

Dependenţi de mâncare

Alimentele, liberul-arbitru și cum ne exploatează adicțiile marile corporații alimentare

Autori: Michael Moss
39,95 lei
Michael Moss este laureat al Premiului Pulitzer

Vezi eBook
 

Traducere din limba engleză şi note de Oana Gavrilă

Reporterul american de investigații și laureat al Premiului Pulitzer Michael Moss ne dezvăluie în lucrarea de față ceea ce oamenii de știință și lumea medicală știu deja de mai multe decenii, și anume că unele alimente au o capacitate de a crea dependență mai mare decât cea a țigărilor, a drogurilor sau a alcoolului. Cunoscând aceste lucruri, marile companii producătoare de alimente și laboratoarele de chimie alimentară au creat numeroși aditivi și apelează la tot felul de subterfugii comerciale cu scopul de a ne face tot mai dependenți de produsele lor. În paralel cu aceste eforturi susținute, incidența obezității, mai ales în rândul populației tinere, continuă să crească.

Relatare captivantă despre bătălii duse în instanță, campanii de marketing înșelătoare și cele mai recente descoperiri științifice din domeniul alimentației care au provocat actuala criză de sănătate publică din multe țări ale lumii, cartea ne arată de ce este mai important ca oricând să știm cu ce ne hrănim de fapt și cum acționează industria alimentară pentru a ne determina să mâncăm cât mai mult.

„Captivantă.” (The Wall Street Journal)

„Moss argumentează că liberul-arbitru este o iluzie, cel puțin în ce privește anumite alimente. Și are dreptate.” (The New York Times)

An apariție
2022
Lună apariție
1
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii


Despre autori


Michael Moss este autorul cărţii Salt Sugar Fat, o amplă expunere despre industria alimentelor procesate, care a ajuns în fruntea listei de bestselleruri a ziarului The New York Times la categoria non‑ficţiune. În 2010 i s‑a decernat Premiul Pulitzer pentru jurnalism explicativ, fiind nominalizat la acelaşi premiu în 1999 şi 2006, în timp ce lucra ca reporter de investigaţii pentru The New York Times, The Wall Street Journal şi New York Newsday. Participă ca invitat în emisiuni de la CBS şi CNN, precum şi la The Doctor Oz Show.



Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.