Cărțile autorului Michael Moss

Michael Moss este autorul cărţii Salt Sugar Fat, o amplă expunere despre industria alimentelor procesate, care a ajuns în fruntea listei de bestselleruri a ziarului The New York Times la categoria non‑ficţiune. În 2010 i s‑a decernat Premiul Pulitzer pentru jurnalism explicativ, fiind nominalizat la acelaşi premiu în 1999 şi 2006, în timp ce lucra ca reporter de investigaţii pentru The New York Times, The Wall Street Journal şi New York Newsday. Participă ca invitat în emisiuni de la CBS şi CNN, precum şi la The Doctor Oz Show.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.