Francezi în Banat, bănăţeni în Franţa
ISBN
978-973-46-8483-0
An apariție
2023
Număr pagini
300
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
-
Domenii

Francezi în Banat, bănăţeni în Franţa

Autori: Smaranda Vultur
INDISPONIBIL
49,95 lei

 

""

An apariție
2023
Număr pagini
300
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Smaranda Vultur (coordonator) este doctor în filologie şi a fost conferenţiar la Universitatea de Vest din Timişoara. În cadrul Grupului de antropologie culturală şi istorie orală de la Fundaţia „A Treia Europă”, a conceput şi a realizat mai multe proiecte de cercetare în domeniul identităţilor culturale şi memoriei, prin metoda povestirilor autobiografice. În prezent administrează arhiva de istorie orală a Bibliotecii Centrale Universitare Eugen Todoran din Timişoara. La Editura Polirom a mai publicat Memoria salvată. Evreii din Banat, ieri şi azi (coordonator, 2002).Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.