Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
Muzici şi faze
ISBN ePub

978-973-46-6192-3

ISBN PDF

978-973-46-6193-0

An apariție

2016

Tip ediție
eBook
Format
ePub (Adobe DRM), PDF (Adobe DRM)
Colecție
TOP 10+
Domenii

Muzici şi faze

(ediție de buzunar)

Autori: Ovidiu Verdeș
28.19 lei
Roman distins cu Premiul de Debut al Uniunii Scriitorilor din România, 2000
Pentru descărcarea cărților, plata se face on-line către partenerii noștri, în regim securizat. Detaliile privind modalitatea de descărcare le puteti afla de pe pagina web a librăriei virtuale spre care veți fi direcționat. La finalul cumpărăturilor, puteți reveni pe site-ul editurii Polirom. Vă mulțumim!
Vă rugăm să alegeți formatul dorit de la partenerii noștri (ePub sau PDF cu Adobe DRM, formatul mobi pentru Kindle nu este disponibil):

Cărțile noastre digitale pot fi descărcate și de pe următoarele librării on-line:
Vezi varianta tiparita
 

„De n-ar fi decât ceea ce pare – un roman despre adolescenţă scris cu mentalitatea şi cuvintele unui adolescent –, Muzici şi faze tot şi-ar câştiga un loc sigur, inconfundabil în proza românească de azi.” (Mircea Martin, 2000)

„Ovidiu Verdeş nu este Salinger, dar nici mult nu a lipsit. Cartea lui, Muzici şi faze, rămâne cea mai adevărată, mai vie, mai înveselitoare şi mai nostalgică proză românească pe care am citit-o eu de zece ani încoace. O astfel de carte umileşte întregul experimentalism pretenţios al anilor ’80 ca şi oralitatea, de multe ori vulgară, a ultimului deceniu.” (Mircea Cărtărescu, 2002)

An apariție
2023
Număr pagini
520
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Ovidiu Verdeş (1963-2022) a fost profesor universitar la Facultatea de Litere din Universitatea Bucureşti, autor al volumelor Metafora – un concept deschis (2004), Metaforă şi metafizică. Heidegger, Nietzsche, Blaga, Derrida (2005) – Premiul Asociaţiei de Literatură Generală şi Comparată din România –, Teorie literară contemporană. Teme, autori, abordări (2008). A fost membru al cenaclului Universitas, condus de criticul Mircea Martin. A debutat cu grupaje de poezie în Luceafărul (1990) şi Contrapunct (1991) şi a publicat studii şi articole în volume colective şi în reviste ca Euresis, Cuvântul, Dilema, Observator cultural, România literară, Viaţa Românească, Vatra. Romanul Muzici şi faze, apărut în anul 2000, la Editura Univers, a fost distins cu Premiul Uniunii Scriitorilor pentru debut.Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.