Cărțile autorului Ovidiu Verdeș

Ovidiu Verdeş (1963-2022) a fost profesor universitar la Facultatea de Litere din Universitatea Bucureşti, autor al volumelor Metafora – un concept deschis (2004), Metaforă şi metafizică. Heidegger, Nietzsche, Blaga, Derrida (2005) – Premiul Asociaţiei de Literatură Generală şi Comparată din România –, Teorie literară contemporană. Teme, autori, abordări (2008). A fost membru al cenaclului Universitas, condus de criticul Mircea Martin. A debutat cu grupaje de poezie în Luceafărul (1990) şi Contrapunct (1991) şi a publicat studii şi articole în volume colective şi în reviste ca Euresis, Cuvântul, Dilema, Observator cultural, România literară, Viaţa Românească, Vatra. Romanul Muzici şi faze, apărut în anul 2000, la Editura Univers, a fost distins cu Premiul Uniunii Scriitorilor pentru debut.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.