Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
  • La reducere!
  • -40%
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
Fragil
ISBN
978-973-46-8752-7
An apariție
2021
Lună apariție
11
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
TOP 10+
Domenii

Fragil

(ediție de buzunar)

Autori: Simona Goșu
14,97 lei 24,95 lei -40%


Valabilitate promotie: - 29-09-2023 in limita stocului disponibil.

Vezi eBook
 

Premiul revistei „Observator cultural” pentru Debut, ediția 2021

Premiul liceenilor pentru cea mai îndrăgită carte, Filit 2021

Premiul Sofia Nădejde pentru Literatură Scrisă de Femei, ediția 2021, la secțiunea Debut-Proză

Volum nominalizat la Premiile Uniunii Scriitorilor din România și la Premiul Național de proză „Ziarul de Iași”, ediția 2021

„Cu aceste remarcabile proze de debut, Simona Goşu nu datorează nimic tradiţiei literare de la noi. Subiectele ei sunt pe cât de actuale, pe atât de inedite, subsumate temei vulnerabilităţii fără să facă vreo concesie aşteptărilor sau sensibilităţii cititorilor: familii monoparentale depăşite de situaţie, maternitate nedorită sau frici neînţelese, copii lăsaţi la cheremul instinctelor sau al hazardului... Dramatismul situaţiilor fiind egalat doar de fineţea cu care se desfăşoară, căci sunt mult calm în aşteptarea cruzimii şi multă subtilitate în preajma răului. Cât despre limbaj, rareori cineva a reuşit să «taie» atât de adânc, lăsând urme atât de puţin vizibile. Uimire, plăcere şi admiraţie – asta am simţit citind, recitind şi povestind şi altora aceste povestiri, printre cele mai bune scrise la noi în ultimii ani. Un debut memorabil, care – cred – va marca proza scurtă românească.” (Marius Chivu)

 

An apariție
2021
Lună apariție
11
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Simona Goşu (n. 1976) este traducătoare. A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia engleză-română, în cadrul Universităţii din Bucureşti, şi a făcut un masterat de lingvistică aplicată şi predarea limbii engleze. A urmat cursul de creative writing susţinut de Florin Iaru şi Marius Chivu şi a fost selectată în programul de mentorat „Prima Carte”, organizat de Fundaţia Friends for Friends. A publicat proză scurtă în revistele Iocan, Familia, Steaua, pe revistadepovestiri.ro şi în antologia KIWI. Fragil este cartea sa de debut.

 Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.