Cărțile autorului Simona Goșu

Simona Goşu (n. 1976) este traducătoare. A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia engleză-română, în cadrul Universităţii din Bucureşti, şi a făcut un masterat de lingvistică aplicată şi predarea limbii engleze. A urmat cursul de creative writing susţinut de Florin Iaru şi Marius Chivu şi a fost selectată în programul de mentorat „Prima Carte”, organizat de Fundaţia Friends for Friends. A publicat proză scurtă în revistele Iocan, Familia, Steaua, pe revistadepovestiri.ro şi în antologia KIWI. Fragil este cartea sa de debut.

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.