Instruirea diferențiată a elevilor...
ISBN
973-683-800-5
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
TALENTUM
Domenii

Instruirea diferențiată a elevilor supradotați

Autori: Maria-Liana Stănescu
INDISPONIBIL
15,89 lei

 
Lucrarea de fata urmareste ca, prin analiza comparativa a diverselor teorii si modele privind supradotarea, sa evidentieze strategiile instruirii diferentiate a elevilor supradotati si sa ofere solutii de identificare a copiilor supradotati din Romania. Cei responsabili de valorificarea potentialului intelectual trebuie sa fie profesorii, o astfel de carte devenind prin urmare esentiala pentru ei.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Identificarea supradotatilor • Continutul si modelele instruirii diferentiate • Strategii de organizare a instruirii diferentiate • Formarea profesorului pentru instruirea diferentiata • Atitudinile profesorilor fata de elevii supradotati


Despre autori


Maria-Liana Stanescu (n. 1950) este absolventa a Facultatii de Filozofie, sectia Psihologie, din cadrul Universitatii Bucuresti. Pina in 1990 a fost cercetator stiintific la Institutul de Cercetari si Modernizari Energetice (Laboratorul de Psihologie si Ergonomie Energetica). In perioada 1990-1998 a fost cercetator stiintific gradul III la Institutul de Stiinte ale Educatiei si Profesor asociat al Facultatii de Psihologie, Universitatea Bucuresti, unde a sustinut cursurile de „Orientare scolara si profesionala”, „Introducere in psihologie”, „Psihologie educationala” si „Psihologie sociala”. In anul 2001 obtine titlul de doctor in stiintele educatiei prin prezentarea lucrarii „Strategii de instruire diferentiata a elevilor supradotati”. Autoare a numeroase studii si articole publicate in „Revista de pedagogie”, „Psihologia”, „Buletinul pedagogic” etc.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.