Cărțile autorului Maria-Liana Stănescu

Maria-Liana Stanescu (n. 1950) este absolventa a Facultatii de Filozofie, sectia Psihologie, din cadrul Universitatii Bucuresti. Pina in 1990 a fost cercetator stiintific la Institutul de Cercetari si Modernizari Energetice (Laboratorul de Psihologie si Ergonomie Energetica). In perioada 1990-1998 a fost cercetator stiintific gradul III la Institutul de Stiinte ale Educatiei si Profesor asociat al Facultatii de Psihologie, Universitatea Bucuresti, unde a sustinut cursurile de „Orientare scolara si profesionala”, „Introducere in psihologie”, „Psihologie educationala” si „Psihologie sociala”. In anul 2001 obtine titlul de doctor in stiintele educatiei prin prezentarea lucrarii „Strategii de instruire diferentiata a elevilor supradotati”. Autoare a numeroase studii si articole publicate in „Revista de pedagogie”, „Psihologia”, „Buletinul pedagogic” etc.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.