Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
Hrana cosmică
ISBN
978-973-46-8216-4
An apariție
2020
Lună apariție
10
Număr pagini
328
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
HEXAGON
Domenii

Hrana cosmică

Abordarea taoistă a sănătații și longevității

Autori: Mantak Chia , William U. Wei
44,95 lei

Vezi eBook
 

Traducere de Cornelia Dumitru

Organismul nostru se poate regenera și autovindeca dacă menținem în echilibru cele patru corpuri care ne alcătuiesc: fizic, emoțional, mental și spiritual. Maestrul taoist Mantak Chia și William U. Wei, instructor senior de Tao Universal, ne învață cum să obținem acest echilibru prin intermediul unor exerciții fizice și energetice simple și printr-o dietă adecvată. Ei ne arată ce alimente să consumăm și cum să le combinăm în funcție de constituția noastră yin-yang sau de problemele de sănătate cu care ne confruntăm, propunînd mai multe rețete pentru vindecare. Vom afla de asemenea cît de importante sînt postul, detoxifierea și „superalimentele”, cum putem să îndepărtăm grijile și temerile și să atingem pacea interioară, esențială pentru sănătate.

 

An apariție
2020
Lună apariție
10
Număr pagini
328
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Filosofia sănătății • Yin și yang în sănătate și longevitate • Putere nutrițională pentru o sănătate optimă • Sporirea forței vitale • Cele cinci elemente ale vieții • Reechilibrează-ți sănătatea • Armonizează-ți viața cu Tao


Despre autori


Mantak CHIA studiază viziunea taoistă asupra vieții încă din copilărie. Stăpânirea acestor învățături străvechi combinată cu studiul altor discipline i‑a permis să creeze sistemul Tao Universal, care astăzi este predat în toată lumea. Mantak Chia s‑a născut în Thailanda, din părinți chinezi, în 1944. Când avea șase ani, a învățat de la călugării budiști cum să stea și „să‑și liniștească mintea”. La liceu, a învățat box thailandez tradițional, iar în scurt timp a dobândit aptitudini considerabile de aikido, yoga și tai chi. A început să studieze mai aprofundat modul de viață taoist pe când era student la Hong Kong, iar în cele din urmă a ajuns să stăpânească o gamă vastă de discipline ezoterice. Pentru a înțelege mai bine mecanismele din spatele energiei vindecătoare, a studiat și anatomia și științele medicale occidentale. Maestrul Chia și‑a predat sistemul de vindecare și practici energizante mai multor zeci de mii de studenți și a format peste două mii de instructori și practicanți din diverse părți ale lumii. A înființat centre de studiu și instruire taoistă în numeroase țări de pe glob. În iunie 1990, Congresul Internațional de Medicină Chineză și Qi Gong l‑a numit Maestrul de Qi Gong al anului.



Născut după al Doilea Război Mondial, crescut în Vestul Mijlociu al Statelor Unite şi educat în spiritul catolic, William Wei a devenit discipol taoist şi a început să studieze cu Maestrul Mantak Chia la începutul anilor 1980. La sfîrşitul deceniului 1980 a devenit instructor senior în cadrul Tao Universal, specializîndu-se în antrenamentul personal. La începutul anilor 1990 s-a mutat la Tao Garden, unde l-a asistat pe maestrul Mantak Chia în construirea Tao Garden Taoist Training Center. Timp de şase ani a călătorit în peste treizeci de ţări, predînd împreună cu Maestrul Mantak Chia şi îndeplinind funcţia de coordonator de marketing şi al construcţiilor la Tao Garden. La finalul lucrărilor de la Tao Garden în decembrie 2000, a devenit manager de proiect pentru toate publicaţiile şi produsele Tao Universal. După ce a cumpărat, la sfîrşitul anilor 1990, un munte cu patru cascade în sudul statului Oregon, SUA, William Wei se apropie de finalizarea unui sanctuar taoist pe acest munte, dedicat cultivării personale, practicilor de nivel superior şi înălţării. William Wei a scris împreună cu Maestrul Mantak Chia: Sexual Reflexology, Living in the Tao şi o carte de poezie taoistă cu 366 de poeme pentru fiecare zi, Emerald River, care exprimă sentimentul, esenţa şi nemişcarea lui Tao. Tot împreună cu Maestrul Mantak Chia a creat Fişele Qi Tao Universal, pe care se bazează cartea de faţă.



Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.