Cărțile autorului William U. Wei

Născut după al Doilea Război Mondial, crescut în Vestul Mijlociu al Statelor Unite şi educat în spiritul catolic, William Wei a devenit discipol taoist şi a început să studieze cu Maestrul Mantak Chia la începutul anilor 1980. La sfîrşitul deceniului 1980 a devenit instructor senior în cadrul Tao Universal, specializîndu-se în antrenamentul personal. La începutul anilor 1990 s-a mutat la Tao Garden, unde l-a asistat pe maestrul Mantak Chia în construirea Tao Garden Taoist Training Center. Timp de şase ani a călătorit în peste treizeci de ţări, predînd împreună cu Maestrul Mantak Chia şi îndeplinind funcţia de coordonator de marketing şi al construcţiilor la Tao Garden. La finalul lucrărilor de la Tao Garden în decembrie 2000, a devenit manager de proiect pentru toate publicaţiile şi produsele Tao Universal. După ce a cumpărat, la sfîrşitul anilor 1990, un munte cu patru cascade în sudul statului Oregon, SUA, William Wei se apropie de finalizarea unui sanctuar taoist pe acest munte, dedicat cultivării personale, practicilor de nivel superior şi înălţării. William Wei a scris împreună cu Maestrul Mantak Chia: Sexual Reflexology, Living in the Tao şi o carte de poezie taoistă cu 366 de poeme pentru fiecare zi, Emerald River, care exprimă sentimentul, esenţa şi nemişcarea lui Tao. Tot împreună cu Maestrul Mantak Chia a creat Fişele Qi Tao Universal, pe care se bazează cartea de faţă.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.