Numele meu fie Gantenbein
ISBN
973-681-163-8
An apariție
2003
Lună apariție
12
Număr pagini
360
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
BIBLIOTECA POLIROM
Domenii

Numele meu fie Gantenbein

Autori: Max Frisch
INDISPONIBIL
22,06 lei

 
Traducere de Ondine-Cristina Dascalita. Postfata de Andrei Corbea. Confesiune si farsa, fotografie si fictiune fantastica – „Numele meu fie Gantenbein” e opera unui artist cu resurse complexe, care detine secretul dizolvarii conventiilor retorice in autentica interogatie asupra conditiei umane. Discret autobiografic, profund ironic, romanul completeaza cu elocventa profilul unuia dintre cei mai importanti scriitori ai secolului XX.
An apariție
2003
Lună apariție
12
Număr pagini
360
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Max Frisch (autor)
Max Frisch (1911-1991), prozator si dramaturg elvetian, unul dintre cei mai reprezentativi scriitori de limba germana, dezvaluie in opera sa criza spirituala a societatii contemporane, nesiguranta si lipsa de sens a existentei. Cele mai cunoscute romane ale sale sint „Eu nu sunt Stiller” (1954; Polirom, 2002), „Homo faber” (1957; Polirom, 2002) si „Numele meu fie Gantenbein” (1964; Polirom, 2003). Dintre piesele de teatru se remarca „Don Juan sau pasiunea pentru geometrie” (1953), „Biedermann si incendiatorii” (1958), „Andora” (1961). In colectia „Biblioteca Polirom” a mai aparut volumul de povestiri „Montauk” (2004).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.