Cărțile autorului Max Frisch

Max Frisch (1911-1991), prozator si dramaturg elvetian, unul dintre cei mai reprezentativi scriitori de limba germana, dezvaluie in opera sa criza spirituala a societatii contemporane, nesiguranta si lipsa de sens a existentei. Cele mai cunoscute romane ale sale sint „Eu nu sunt Stiller” (1954; Polirom, 2002), „Homo faber” (1957; Polirom, 2002) si „Numele meu fie Gantenbein” (1964; Polirom, 2003). Dintre piesele de teatru se remarca „Don Juan sau pasiunea pentru geometrie” (1953), „Biedermann si incendiatorii” (1958), „Andora” (1961). In colectia „Biblioteca Polirom” a mai aparut volumul de povestiri „Montauk” (2004).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.