Sub vulcan
ISBN
973-681-195-6
An apariție
2003
Lună apariție
12
Număr pagini
472
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
BIBLIOTECA POLIROM
Domenii

Sub vulcan

Autori: Malcolm Lowry
INDISPONIBIL
4,81 lei

 
Traducere si postfata de Florin Slapac. „Romanul poate fi considerat o simfonie, o opera sau un western. E un poem, un cintec, o comedie, o farsa si asa mai departe. Este, in acelasi timp, superficial, profund, distractiv, plictisitor, in functie de gustul fiecaruia. Este o profetie, un avertisment politic, o criptograma, un film absurd.“ (Malcolm Lowry) „«Sub vulcan» nu poate fi comparat decit cu marile carti totemice ale secolului nostru: «De veghe in lanul de secara» al lui J.D. Salinger sau «Pe drum» al lui Jack Kerouac.“ (New York Times) „«Sub vulcan» dezvaluie acele doua trasaturi de geniu ale prozei lui Lowry – limbajul poetic si capacitatea de a conferi detaliilor autobiografice o valoare universala.“ (Los Angeles Times)
An apariție
2003
Lună apariție
12
Număr pagini
472
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Malcolm Lowry (1909-1957), scriitor englez, recunoscut ca unul dintre cei mai importanti artisti care au prezentat decaderea spirituala a individului, in prima jumatate a secolului XX. A debutat cu romanul „Ultramarine” (1933), dar faima si-a cistigat-o abia cu cel de-al doilea, „Sub vulcan” („Under Vulcano”, 1947). De acelasi autor: „Selected Poems” (1962), „Hear Us O Lord from Heaven Thy Dwelling Place” (1961), „Dark as the Grave Wherein My Friend Is Laid” (1968), „Lunar Caustic” (1968).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.