Cărțile autorului Malcolm Lowry

Malcolm Lowry (1909-1957), scriitor englez, recunoscut ca unul dintre cei mai importanti artisti care au prezentat decaderea spirituala a individului, in prima jumatate a secolului XX. A debutat cu romanul „Ultramarine” (1933), dar faima si-a cistigat-o abia cu cel de-al doilea, „Sub vulcan” („Under Vulcano”, 1947). De acelasi autor: „Selected Poems” (1962), „Hear Us O Lord from Heaven Thy Dwelling Place” (1961), „Dark as the Grave Wherein My Friend Is Laid” (1968), „Lunar Caustic” (1968).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.