De ce şi cum evaluăm
ISBN
973-683-565-0
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
COLLEGIUM > Științele educației
Domenii

De ce şi cum evaluăm

Autori: Geneviève Meyer
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere de Diana Samarineanu

Adresata profesorilor si viitorilor profesori, aceasta carte demonstreaza ca, in pofida divergentelor teoretice si a complexitatii in sine a activitatii de evaluare, se poate construi o practica evaluativa coerenta, iar mult dorita perfectiune a oricarei evaluari provine din adecvarea ei la obiectivele urmarite.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Contrariul unui roman • Un cuvint nou, practici vechi • Aparitia conceptului de evaluare formativa • Diferite tipuri de evaluare • O prima clarificare • Practicarea evaluarii normative in clasa • Evaluarea normativa a competentelor. De ce? Cum? Pentru cine? Cind? • Practicarea evaluarii formative in clasa • Evaluarea formativa a competentelor. Cum? Cind? Pentru cine?


Despre autori


Genevieve Meyer este licentiata in psihologia muncii, doctor in stiintele educatiei, specializata in problemele formarii adultilor la doua niveluri: formare initiala in scoala primara si formarea continua a cadrelor didactice. Traducerea lucrarii De ce si cum evaluam (Editura Polirom, 2000) a fost deosebit de favorabil primita de profesori, studenti si formatori.Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.