Manual de dietetică în practica medicală curentă
Manual de dietetică în practica medicală curentă
Manual de dietetică în practica medicală curentă
Manual de dietetică în practica medicală curentă
Manual de dietetică în practica medicală curentă
Manual de dietetică în practica medicală curentă
Manual de dietetică în practica medicală curentă
Manual de dietetică în practica medicală curentă
Manual de dietetică în practica medicală curentă
Manual de dietetică în practica medicală curentă
Manual de dietetică în practica medicală curentă
Manual de dietetică în practica...
Manual de dietetică în practica...
Manual de dietetică în practica...
Manual de dietetică în practica...
Manual de dietetică în practica...
Manual de dietetică în practica...
Manual de dietetică în practica...
Manual de dietetică în practica...
Manual de dietetică în practica...
Manual de dietetică în practica...
Manual de dietetică în practica...
ISBN
978-973-46-1651-0
An apariție
2010
Lună apariție
4
Număr pagini
336
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
HEXAGON > Sănătate, dietetică
Domenii

Manual de dietetică în practica medicală curentă

Autori: Albert-François Creff
 
Editie revazuta de Daniel Layani
Traducere de Claudia Fitcoschi si Elena Cojocariu
 
Dietetica este un mijloc natural prin care putem sa ne mentinem sau sa ne redobindim starea de sanatate. Volumul prezinta valoarea nutritiva a alimentelor si tipurile de comportamente alimentare, precum si elementele de dietoterapie care intervin in bolile metabolice sau nutritionale – obezitate, diabet, guta, afectiuni digestive si hepatice, osteoporoza etc. – si in situatii fiziologice specifice – sarcina si alaptare, practicarea sportului de performanta, diferitele etape de varsta. De asemenea, sint analizate posibilele interactiuni dintre alimente si unele medicamente, precum si tulburarile de comportament alimentar, ca anorexia si bulimia. Numeroasele tabele sintetice, sfaturi alimentare si modele de regim sint utile pentru studenti, medicii nutritionisti si dieteticieni, precum si pentru medicii de familie care doresc sa le prescrie pacientilor un regim alimentar corect.
 
An apariție
2010
Lună apariție
4
Număr pagini
336
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Echilibrul alimentar • Obezitatea comuna • Diabetul • Litiazele urinare • Refluxul gastroesofagian • Bolile stomacului • Bolile ficatului si ale vezicii biliare • Alimentatia si bolile neurologice • Osteoporoza • Anemiile • Sarcina – alaptarea • Adolescentii • Persoanele in virsta • Sportivii • Tulburarile de comportament alimentar
 


Despre autori


Albert-Francois Creff a fost seful sectiei de nutritie-endocrinologie si seful sectiei de nutritie si medicina sportiva din cadrul spitalului Saint-Michel din Paris. A mai publicat: Manuel pratique de l’alimentation du sportif, Maigrir en mangeant a volonte, La dietetique, Dictionnaire de la nouvellle dietetique.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.