Primul tău pas spre miliard
ISBN
973-683-679-7
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
160
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
PRACTIC
Domenii

Primul tău pas spre miliard

Teste de cultură generală

Autori: Sergiu Ciocoiu
INDISPONIBIL
19,95 lei
1000 de întrebari şi răspunsuri

 

Cartea cuprinde intrebari si raspunsuri din domeniile literatura, arta, geografie, istorie, sport. Unele intrebari prezinta patru variante de raspuns, dupa formula testelor-grila, dinamizind incercarile de rezolvare. Raspunsurile sint grupate in partea a doua si au avantajul de a oferi si informatii suplimentare legate de subiectul respectiv. Aceasta carte nu este nici pe departe intr-atit de exhaustiva incit sa cuprinda toate intrebarile cu care ne-am putea intilni. Este insa un start foarte bun!

An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
160
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii

Literatura • Arte • Geografie • Dictionar • Istorie • SportDespre autori


Sergiu Ciocoiu (n. 1970), absolvent al Facultatii de Litere, este jurnalist. A tradus lucrarile: Huguette Hirsig - „Previziuni pentru secolul XXI" (Editura Polirom, 2000); Robert Clarke - „Noile enigme ale universului" (Editura Polirom, 2000).Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.