Ikebana
ISBN
973-683-878-1
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
120
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
PRACTIC
Domenii

Ikebana

Autori: Nicoleta-Gianina Mihalache
INDISPONIBIL
26,01 lei

 
O carte cu ilustratii de exceptie, care prezinta arta traditionala japoneza a aranjamentelor florale. Stilurile Ikebana, diferenta dintre aranjamentele europene si cele asiatice, tehnicile si metodele de aranjare, dimensiunea spirituala a Ikebanei – sint subiecte tratate pe intelesul tuturor celor care doresc sa se initieze in aceasta arta.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
120
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Nicoleta-Gianina Mihalache (n.1975) a absolvit cursuri speciale de Ikebana, organizate cu sprijinul Ambasadei Japoniei la Bucuresti. A colaborat cu renumiti maestri japonezi, devenind ulterior membra a Scolii Ikenobo si a Scolii Adachi din Tokyo. A participat la numeroase manifestari culturale ale Ambasadei Japoniei la Bucuresti, precum si la emisiuni de radio si televiziune, devenind cunoscuta prin expozitiile sale in intreaga tara.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.