Științe ale naturii. Geografia...
ISBN
973-683-217-1
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
96
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
MICUL ȘCOLAR
Domenii

Științe ale naturii. Geografia României. Istoria românilor

Caiet de evaluare. Clasa a IV-a

Autori: Constanța Cristea , Teodora Tanasă
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Caietul de evaluare propus de autori ofera, prin raportarea la curriculumul nucleu recomandat de programa scolara, reperele si setul de instrumente necesare invatatorilor si cadrelor didactice in vederea conceperii si aplicarii unor strategii adecvate de evaluare a cunostintelor dobindite de elevul de clasa a IV-a la disciplinele istorie, geografie, stiinte ale naturii si educatie civica.
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
96
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Constanta Cristea, absolventa a Liceului Pedagogic "Vasile Lupu" din Iasi (1979), este indrumator de practica pedagogica; invatator-metodist in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Iasi; formator local in problematica "Curriculum". Este coautoare a lucrarii Stii sa raspunzi ? - 808 intrebari, Editura Dosoftei, Iasi, 1997; publica articole in Tribuna invatamintului.


Cadru didactic cu experienta, care a elaborat manuale, programe, metodici, caiete de evaluare si proiecte cu tematica scolara.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.