Geografie-Geologie
ISBN
973-683-409-3
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
COLLEGIUM > Metodică
Domenii

Geografie-Geologie

Ghid metodologic

Autori: Valerian Dragu
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

Lucrarea urmareste o serie de obiective clare: cunoasterea problematicii reformei invatamintului, a scopului si schimbarilor operate in domeniul curricular, al formarii continue si al evaluarii; cresterea competentei si responsabilitatii cadrului didactic; realizarea unor proiecte de programe si de lectii bazate pe necesitatile reale ale elevilor. In acest scop, au fost selectate modele de aplicatii practice, exercitii si texte, studii de caz, subiecte pentru examene si olimpiade.

An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii

Curriculum scolar • Proiectarea activitatii didactice • Subiecte pentru examene si olimpiade scolare • Practica pedagogica pentru studentii geografi si geologi • Activitatea educativaDespre autori


Valerian Dragu (coordonator)
Valerian Dragu este profesor la Liceul teoretic „Emil Racovita” din Iasi si profesor-metodist la Casa Corpului Didactic Iasi. Din 1998, este presedintele filialei Iasi a Societatii de Geografie din Romania. A publicat la Polirom, in colaborare, lucrarea „Geografie. Teste de evaluare si itinerare turistice scolare” (1999) si „Elemente de didactica geografiei” (2003).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.