Activităţi matematice în învăţămîntul...
ISBN
973-683-337-2
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
269
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
COLLEGIUM > Metodică
Domenii

Activităţi matematice în învăţămîntul preşcolar

Autori: Veronica Păduraru
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

""

An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
269
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii

Notiuni teoretice pe care se fundamenteaza activitatile matematice în gradinita • Elemente de planificare si proiectare a activitatilor matematice • Elemente de continuitate între învatamintul prescolar si cel primar • Diferentierea si individualizarea în activitatile matematice • Aspecte ale interdisciplinaritatii în cadrul activitatilor matematice • Evaluarea activitatilor matematice la grupa pregatitoareDespre autori


Veronica Paduraru este profesor metodist, disciplina matematica, la Liceul Pedagogic din Iasi; experienta in domeniul metodicii matematice in invatamintul prescolar si primar; autoare a lucrarilor Matematica pentru perfectionarea invatatorilor - vol. I si II; referate stiintifice asupra diferitelor materiale publicate de invatatori; articole in reviste de specialitate.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.