Chimie. Planuri de lecții. Clasele...
ISBN
973-683-270-8
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
160
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
COLLEGIUM > Metodică
Domenii

Chimie. Planuri de lecții. Clasele VII-XII

Autori: Doina Bâclea , Margareta Constantinescu
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
160
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Lectia mixta • Lectia de dobândire a noilor cunostinte • Lectia de rezolvari de probleme • Lectia de laborator • Lectia de fixare si consolidare, recapitulare si sistematizare a cunostintelor • Subiecte de examene


Despre autori


Doina Baclea este profesoara de chimie, gradul I, la Liceul "A. Rosetti", Bucuresti si inspector general de chimie in cadrul M.E.N. Bucuresti. A activat ca referent la manuale (Manual de chimie analitica), ca autor de cursuri pentru perfectionare si de programe in cadrul reformei. A fost presedinta Comisiei nationale de chimie si a Comisiei centrale pentru organizarea Olimpiadei nationale de chimie.


Margareta Constantinescu este profesoara de chimie, gradul I, la Liceul "C. Negruzzi", Iasi si inspector de specialitate, I.S.J. Iasi. A colaborat cu Revista de fizica-chimie; a participat la lucrarile Comisiei nationale de chimie la elaborarea de subiecte pentru Olimpiada de chimie, precum si la conceperea programei de chimie (clasa a VIII-a, '98/'99). A fost membra a comisiilor de corectare a lucrarilor de chimie ale candidatilor la concursul de titularizare in invatamint si a comisiei de elaborare a subiectelor.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.