Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
Vindecarea prin Tao.
ISBN
978-973-46-6523-5
An apariție
2017
Lună apariție
2
Număr pagini
376
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
HEXAGON > Medicină naturistă și tradițională
Domenii

Vindecarea prin Tao.

Ghid ilustrat cu exerciţii de bază. Nivelurile 1-6

Autori: Mantak Chia , William U. Wei
49,95 lei

Vezi eBook
 

Traducere de Cornelia Dumitru

Un ghid complet al practicilor taoiste fundamentale predate de maestrul Mantak Chia, autorul volumului Tao. Lumina care vindecă

Ghidul conţine toate exerciţiile fundamentale din primele şase niveluri ale sistemului Tao Universal, fiind organizat pe niveluri şi sisteme, pentru a putea fi utilizat cu uşurinţă atît de practicanţi, cît şi de instructorii care predau aceste practici. Sînt incluse peste 220 de exerciţii, între care Surîsul Interior, Cele Şase Sunete Vindecătoare, Orbita Microcosmică, Qi Gong-ul Înţelepciunii şi Karsai Nei Tsang. Oferind o introducere completă în practicile pentru nivelurile începător şi intermediar, cartea vă ajută să stabiliţi un program regulat prin combinarea exerciţiilor care implică qi-ul interior şi qi-ul exterior şi care vă vor ajuta să purificaţi, să transformaţi şi să regeneraţi nu doar propria voastră energie, ci şi pe cea din jurul vostru.

An apariție
2017
Lună apariție
2
Număr pagini
376
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii

Tao – lumina vindecătoare • Automasajul qi • Alchimia energiei sexuale • Dragostea vindecătoare prin Tao • Fuziunea Celor Cinci Elemente • Vindecarea cosmică taoistă • Echilibrul energetic prin Tao • Detoxifierea cosmică • Astrologia cosmică • Vindecarea astrală taoistăDespre autori


Mantak Chia studiază viziunea taoistă asupra vieții încă din copilărie. Stăpânirea acestor învățături străvechi combinată cu studiul altor discipline i‑a permis să creeze sistemul Tao Universal, care astăzi este predat în toată lumea. Mantak Chia s‑a născut în Thailanda, din părinți chinezi, în 1944. Când avea șase ani, a învățat de la călugării budiști cum să stea și „să‑și liniștească mintea”. La liceu, a învățat box thailandez tradițional, iar în scurt timp a dobândit aptitudini considerabile de aikido, yoga și tai chi. A început să studieze mai aprofundat modul de viață taoist pe când era student la Hong Kong, iar în cele din urmă a ajuns să stăpânească o gamă vastă de discipline ezoterice. Pentru a înțelege mai bine mecanismele din spatele energiei vindecătoare, a studiat și anatomia și științele medicale occidentale. Maestrul Chia și‑a predat sistemul de vindecare și practici energizante mai multor zeci de mii de studenți și a format peste două mii de instructori și practicanți din diverse părți ale lumii. A înființat centre de studiu și instruire taoistă în numeroase țări de pe glob. În iunie 1990, Congresul Internațional de Medicină Chineză și Qi Gong l‑a numit Maestrul de Qi Gong al anului.Născut după al Doilea Război Mondial, crescut în Vestul Mijlociu al Statelor Unite şi educat în spiritul catolic, William Wei a devenit discipol taoist şi a început să studieze cu Maestrul Mantak Chia la începutul anilor 1980. La sfîrşitul deceniului 1980 a devenit instructor senior în cadrul Tao Universal, specializîndu-se în antrenamentul personal. La începutul anilor 1990 s-a mutat la Tao Garden, unde l-a asistat pe maestrul Mantak Chia în construirea Tao Garden Taoist Training Center. Timp de şase ani a călătorit în peste treizeci de ţări, predînd împreună cu Maestrul Mantak Chia şi îndeplinind funcţia de coordonator de marketing şi al construcţiilor la Tao Garden. La finalul lucrărilor de la Tao Garden în decembrie 2000, a devenit manager de proiect pentru toate publicaţiile şi produsele Tao Universal. După ce a cumpărat, la sfîrşitul anilor 1990, un munte cu patru cascade în sudul statului Oregon, SUA, William Wei se apropie de finalizarea unui sanctuar taoist pe acest munte, dedicat cultivării personale, practicilor de nivel superior şi înălţării. William Wei a scris împreună cu Maestrul Mantak Chia: Sexual Reflexology, Living in the Tao şi o carte de poezie taoistă cu 366 de poeme pentru fiecare zi, Emerald River, care exprimă sentimentul, esenţa şi nemişcarea lui Tao. Tot împreună cu Maestrul Mantak Chia a creat Fişele Qi Tao Universal, pe care se bazează cartea de faţă.Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumparat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.