Ghidul perfecţionistei pentru pierderea controlului
Ghidul perfecţionistei pentru pierderea controlului
Ghidul perfecţionistei pentru...
Ghidul perfecţionistei pentru...
ISBN
978-973-46-9451-8
An apariție
2023
Lună apariție
7
Număr pagini
344
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
HEXAGON
Domenii

Ghidul perfecţionistei pentru pierderea controlului

Autori: Katherine Morgan Schafler
49,95 lei

„O invitaţie de nerefuzat la a-ţi redobândi sentimentul de împlinire, bucuria şi viaţa.” (Deepak Chopra)

 

Traducere din limba engleză de Mihaela Doagă

Perfecționiștii nu sunt oameni echilibrați și nu-i nimic rău în asta. Niciodată mulțumiți cu o viață banală, își doresc să exceleze din toate punctele de vedere, iar aceasta înseamnă că au nevoie în permanență de provocări și că există lucruri pe care pur și simplu le fac mai bine decât alții. Prin urmare, perfecționismul nu este o boală, iar persoanele care „suferă” de el nu trebuie să se trateze. Există cinci categorii de perfecționiști, iar după ce vei afla, cu ajutorul chestionarului din carte, căreia dintre ele îi aparții, te vei cunoaște mai bine și vei învăța cum să valorifici această înclinație naturală. „O carte necesară pentru toți cei pregătiți să parcurgă drumul crucial de la apariția dorinței de control până la deținerea unei puteri discrete.” (Susan Cain) „Un ghid practic care te va ajuta să înveți și să evoluezi.” (Tal Ben-Shahar)

An apariție
2023
Lună apariție
7
Număr pagini
344
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii


Despre autori


Katherine Morgan Schafler, psihoterapeută şi scriitoare, a absolvit universităţile Berkeley şi Columbia. A lucrat ca psihoterapeut la Google şi a consiliat companii importante precum Sephora, Airbnb şi Hilton în calitate de expert în sănătatea mintală. Are un blog cu 40.000 de vizitatori lunar, scrie pentru Time şi Business Insider, realizează materiale pentru site‑ul Thrive Global al Ariannei Huffington şi, ca specialistă în sănătatea emoţională, colaborează cu articole în publicaţii precum The Cut, InStyle, The New York Times, Huffington Post, Elle, Glamour, Men’s Health.

 Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.