Nemurirea sufletului și evoluția lui...
ISBN
973-683-823-4
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
352
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
HEXAGON
Domenii

Nemurirea sufletului și evoluția lui după moarte

Autori: P.-E. Cornillier
INDISPONIBIL
14,93 lei

 
O carte captivanta si necesara indiferent de virsta sau de profesie. Ea ofera o cunoastere fundamentala privind supravietuirea sufletului si reda aspecte multiple ale relatiilor naturale dintre „noi” – oamenii incarnati – si „ei” – sufletele celor decedati, care populeaza „Lumea de dincolo”.
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
352
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Evocari ale spiritelor • Convorbiri directe cu suflete ale Lumii invizibile • Transmiteri din Lumea invizibila a diferitor mesaje prin intermediul calculatoarelor, prin imagini pe ecrane de televizor • Viziuni ale unor elemente petrecute ulterior


Despre autori


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.