Remedii homeopatice. Simptome-cheie...
ISBN
973-683-749-1
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
HEXAGON
Domenii

Remedii homeopatice. Simptome-cheie și caracteristici comparate

Autori: H.C. Allen
INDISPONIBIL
10,11 lei

 
Traducere din limba engleza de Simona Catuniari
Lucrarea lui H.C. Allen a constituit, in scurt timp de la aparitia ei, o lucrare de capatii in formarea si devenirea profesionala a generatiilor de homeopati din toata lumea, fiind si astazi, in conditii mult avansate pe plan bibliografic, sau tocmai de aceea, tot atit de actuala. In mod deosebit, cititorul mai atent va fi impresionat nu numai de selectia valorica a simptomelor unui remediu sau ale altuia, ci si de referirile, uneori exceptionale, privind relatiile cu alte remedii si chiar de unele observatii speciale de mare importanta in terapeutica homeopatica. Cartea poate contribui la invatarea materiei medicale dupa o tipologie coerenta, conturind mai bine, mai distinctiv anumite particularitati ale personalitatii unor remedii frecvent folosite. Prin urmare, aceasta se inscrie intru totul in cerintele debutului si ale consacrarii homeopatice.
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii


Despre autori


H.C. Allen (autor)
Henry C. Allen, personalitate de prima marca a homeopatiei americane din secolul al XIX-lea.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.