Sintaxa. Caiet de lucru pentru clasa...
ISBN
973-683-226-0
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
224
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
GYMNASIUM
Domenii

Sintaxa. Caiet de lucru pentru clasa a VIII-a

Autori: Liliana Balan
INDISPONIBIL
29,95 lei

 
Autoarea, profesoara de limba si literatura romana la Liceul „Emil Racovita” din Iasi, pune la dispozitia elevilor si profesorilor o lucrare moderna, in care sistematizeaza teoria prevazuta de programa scolara pentru studiul gramaticii, oferind totodata si un set amplu de exercitii, modele de analiza a frazei si teste, prin rezolvarea carora – in spatiile special rezervate in pagina – asimilarea si intelegerea notiunilor de teorie sint asigurate.
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
224
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Liliana Balan – profesor gradul I, Colegiul National „Emil Racovita”, Iasi. A mai publicat, ca autoare sau coautoare: Sintaxa. Caiet de lucru pentru clasa a VIII a (Editura Polirom, 1999), Compendiu de literatura universala (Editura Polirom, 2000), Limba si literatura romana. Manual auxiliar pentru examenul de bacalaureat (2002), Literatura romana pentru bacalaureat. Eseuri si teste (Editura Polirom, 2004).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.