Geografie. Teste de evaluare și...
ISBN
973-683-221-x
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
232
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
GYMNASIUM
Domenii

Geografie. Teste de evaluare și itinerare turistice școlare (cl. III-VIII)

Autori: Doina-Eugenia Steva , Valerian Dragu
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Lucrarea este conceputa ca ghid practic destinat eficientizarii procesului de predare – invatare a geografiei in scoala, adresat deopotriva elevilor si cadrelor didactice din invatamintul primar si gimnazial, un indicator al eficientei activitatii pedagogice.
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
232
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Doina-Eugenia Steva a absolvit Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii „Al.I. Cuza” Iasi (1979); din 1990, activeaza ca profesor titular de geografie la Scoala „George Cosbuc” din Iasi; este membra in Comisia judeteana de organizare a olimpiadei de geografie. A publicat la Polirom, in colaborare, lucrarea „Geografie. Teste de evaluare si itinerare turistice scolare” (1999) si „Elemente de didactica geografiei” (2003).


Valerian Dragu este profesor la Liceul teoretic „Emil Racovita” din Iasi si profesor-metodist la Casa Corpului Didactic Iasi. Din 1998, este presedintele filialei Iasi a Societatii de Geografie din Romania. A publicat la Polirom, in colaborare, lucrarea „Geografie. Teste de evaluare si itinerare turistice scolare” (1999) si „Elemente de didactica geografiei” (2003).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.