O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
O căutare
ISBN
978-973-46-6612-6
An apariție
2017
Lună apariție
3
Număr pagini
456
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
FICTION LTD
Domenii

O căutare

Autori: Ligia Ruscu
INDISPONIBIL
9,99 lei

Vezi eBook
 

Lumea lui Şandru, un fiu de crai cam alintat şi delăsător, se prăbuşeşte cînd află că nu el va fi moştenitorul tronului, ba mai mult, că nici măcar nu se ştie cine îi sînt părinţii. Cutremurat, hotărăşte să lase în urmă curtea domnească şi să plece în lume, ca să afle de unde se trage şi cine este. Înarmat doar cu o sabie veche şi un cuţit cu daruri ascunse, găsit într-un loc unde oamenii se fereau să pună piciorul, cu merinde şi haine puţine, dar hotărît să înfrunte orice i-ar aduce soarta, porneşte într-o aventură fabuloasă. Lui i se alătură prieteni vechi şi noi şi împreună traversează cîmpii sterpe, munţi înalţi şi un codru fermecat, unde puţine lucruri sînt ceea ce par a fi. Călătoria nu e uşoară, în cale îi ies spiriduşi înaripaţi, muşaţi, vrăjitori, sburători, oameni şi fiare, şi puţini dintre ei îi doresc binele. Cu încrîncenare neabătută, trece peste toate greutăţile şi pericolele, hotărît să se oprească doar atunci cînd îşi va atinge ţelul, însă preţul pe care îl plăteşte se va dovedi a fi cumplit de mare. Căutarea lui Şandru devine astfel o fascinantă poveste despre prietenie şi trădare, despre lungul drum către aflarea rădăcinilor şi a adevărului.

An apariție
2017
Lună apariție
3
Număr pagini
456
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Ligia Ruscu (n. 1967) a absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj şi a obţinut titlul de doctor în istorie în 2001. În prezent predă istorie antică la aceeaşi universitate. A publicat trei cărţi şi numeroase articole pe teme de istorie antică. La Editura Polirom i-au apărut romanele O dimineaţă la vânătoare (2014) şi O căutare (2017).Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.