Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
Despre lucrurile simple
ISBN ePub

978-973-46-4022-5

ISBN PDF

978-973-46-4023-2

An apariție

2013

Tip ediție
eBook
Format
ePub (Adobe DRM), PDF (Adobe DRM)
Colecție
-
Domenii

Despre lucrurile simple

Autori: Mihaela Rădulescu
15.33 lei
Pentru descărcarea cărților, plata se face on-line către partenerii noștri, în regim securizat. Detaliile privind modalitatea de descărcare le puteti afla de pe pagina web a librăriei virtuale spre care veți fi direcționat. La finalul cumpărăturilor, puteți reveni pe site-ul editurii Polirom. Vă mulțumim!
Vă rugăm să alegeți formatul dorit de la partenerii noștri (ePub sau PDF cu Adobe DRM, formatul mobi pentru Kindle nu este disponibil):

Cărțile noastre digitale pot fi descărcate și de pe următoarele librării on-line:
Vezi varianta tiparita
 

Prefata de Alex. Leo Serban.
Volumul de debut al bine cunoscutei vedete de televiziune Mihaela Radulescu contine articole publicate majoritar in revista „Elle”, dar si texte inedite in care vedeta abordeaza o gama larga de aspecte sociale, oferind sfaturi si pareri personale, pe baza proprie-i experiente de viata. „Vad aceasta carte ca pe un autoportret al Mihaelei, scris cu sinceritate si extrem de asumat - pentru ca Mihaela nu numai ca are opinii, dar le si expune fara nici o teama, fara pic de menajamente, nici fata de ea si nici fata de subiectii sau faptele despre care scrie. Te invita in lumea ei, care, controversata sau nu, este una aparte, fascinanta, la care privesti cu rasuflarea taiata pentru ca nu stii niciodata ce va fi... next.” Roxana Voloseniuc (redactor-sef al revistei „Elle”)
Toate drepturile de autor obtinute din vinzarea acestei carti sint donate organizatiei caritabile United Way Romania.

An apariție
2007
Lună apariție
5
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii

Pierdut vis. Ma declar nul... • La 30 de ani... femeie • Wonder Woman sau femeia intre taior si capot • Birfa ca subiect de birfa • Poti sa visezi cu ochii deschisi si sa iubesti cu ochii inchisi. Am verificat • Colorata, miine-i gata! Eu sint gata?! • Despre ex, numai de rau, cu dragoste... • Un rid ride, altul plinge... • Iarba verde de acasa!?... • Jurnalul unei femei grase • Copii de bani gata • Barbatul ideal



Despre autori


Mihaela (Radulescu) Schwartzenberg poarta urmatoarele „palarii”:
– personalitate multimedia (16 ani de televiziune ca vedeta de top, moderator si realizator, 3 ani de radio, peste 10 ani de texte aparute in revista Elle, dar si in alte publicatii);
– scriitor... de incarcat bateriile altora, autoare a 3 bestselleruri, pina acum;
– expert in organizarea unor campanii umanitare – pe cont propriu sau cu organizatii ca United Way, Save the Children, Hospice – Casa Sperantei, Crucea Rosie etc.;
– consilier si participant activ la actiuni de voluntariat si stringeri de fonduri: peste 8 milioane de euro, in beneficiul societatii romanesti defavorizate, in special al copiilor. A dotat din donatii personale maternitati si spitale de copii; a generat campanii online pe paginile ei de Facebook (MihaelaRadulescuSchwartzenberg).
A fost de 4 ori „Femeia Anului”, a obtinut 5 premii APTR individual sau cu echipele alaturi de care a lucrat, peste 15 premii pentru munca umanitara, premiul pentru „vedeta cea mai influenta din media romaneasca”. Cel mai indragit premiu – medalia primita in 2013 de la MS Regele Mihai, pentru campania initiata si condusa de ea, „Vedete pentru sinistrati”. Are propria fundatie caritabila, „Fundatia Ayan”, prin care ajuta atit comunitati, cit si cazuri individuale. E pasionata de sporturi extreme, realizind singura emisiune cu acest profil din Romania, si de jurnalismul extrem – a fost in Irak si Afganistan, iar filmul realizat de ea, Stelele desertului, a fost premiat de APTR si de MApN. In „colectia” sa de interviuri se afla cam toate personalitatile din Romania ultimilor 20 de ani. A fost primul jurnalist TV roman care a transmis live de la Premiile Oscar si corespondent special la Cannes. Si-a completat interviurile „romanesti” cu unele realizate cu Catherine Deneuve, Robert De Niro, Quentin Tarantino, 3 laureati ai Premiului Nobel, 9 campioni mondiali, scriitorii Dan Brown si Orhan Pamuk, prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, Johnny Depp etc.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.