Cum să-ţi faci prieteni
Cum să-ţi faci prieteni
Cum să-ţi faci prieteni
Cum să-ţi faci prieteni
ISBN
978-973-46-9992-6
An apariție
2024
Lună apariție
9
Număr pagini
240
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
HEXAGON > Practic
Domenii

Cum să-ţi faci prieteni

Identifică-ți stilul de atașament și creează-ți relații sănătoase

Autori: Lane Moore
34,95 lei

 

Traducere din limba engleză de Diana Ciornenschi

Cum găsești o prietenie adevărată când încă nu te-ai bucurat niciodată de așa ceva? Și dacă în sfârșit ți se oferă o asemenea prietenie, cum o recunoști și cum găsești curajul de a o accepta? Ce ar trebui să facă pentru asta aceia dintre noi care au fost răniți sufletește sau traumatizați?

Ca să se închege, o prietenie are nevoie de sincronizare, noroc, comunicare și compatibilitate. Din păcate, nu suntem învățați cum să legăm prietenii, cum să le cultivăm, cum să facem alegeri mai bune și, după aceea, când și cum să le punem capăt dacă nu funcționează. Din această cauză, foarte mulți dintre noi bâjbâim, sperând că vom da într-o zi peste persoana la care visăm și pe care o merităm. Autoarea răspunde la întrebări pe care toți ni le-am pus măcar o dată în viață despre descoperirea prieteniei, despre despărțirea de un prieten și despre cum să cerem, fără a ne teme, ceea ce ne dorim de la o asemenea relație. O carte ce le va fi de folos celor care au nevoie de sfaturi și sugestii privitor la cum să-și identifice stilul de atașament și ce pot face ca să comunice mai bine cu ceilalți, să treacă mai ușor peste ruperea unei legături de prietenie, să-și îmbunătățească relațiile actuale și, în sfârșit, să aibă prietenii pe care și i-au dorit dintotdeauna.

„O carte genială despre prietenie.” (Los Angeles Times)

„Strălucitoare și inteligentă.” (New York Magazine)

An apariție
2024
Lună apariție
9
Număr pagini
240
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii

Descoperă-ți stilul de atașament (și pe cel al prietenilor tăi) • Cum să identifici și să ceri lucrurile de care ai nevoie • Cum să rămâi prieten cu foștii parteneri • Prietenia cu colegii de serviciu, colegii de apartament și membrii familiei • Cum să te cerți cu prietenii tăi • Cum să fii un prieten bun



Despre autori


Lane Moore (autor)

Lane MOORE este o apreciată actriţă, scriitoare şi muziciană. Este creatoarea emisiunii umoristice Tinder Live! with Lane Moore şi autoarea cărţii de succes intitulate How to Be Alone: If You Want To, and Even If You Don’t (Simon & Schuster, 2018). În 2024, a lansat un audiobook cu titlul You’re Not The Only One F*cking Up: Breaking The Endless Cycle of Dating Mistakes. Activează ca solistă şi compozitoare în formaţia de muzică rock It Was Romance, apreciată de diverse publicaţii, de la Pitchfork la Vogue. A scris pentru The New Yorker, The Guardian, The Washington Post, Elle şi a fost redactor responsabil cu rubrica de sex şi relaţii la Cosmopolitan. Găzduieşte podcastul I Thought It Was Just Me pe platforma Patreon.



Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.