Cărțile autorului Lane Moore

Lane MOORE este o apreciată actriţă, scriitoare şi muziciană. Este creatoarea emisiunii umoristice Tinder Live! with Lane Moore şi autoarea cărţii de succes intitulate How to Be Alone: If You Want To, and Even If You Don’t (Simon & Schuster, 2018). În 2024, a lansat un audiobook cu titlul You’re Not The Only One F*cking Up: Breaking The Endless Cycle of Dating Mistakes. Activează ca solistă şi compozitoare în formaţia de muzică rock It Was Romance, apreciată de diverse publicaţii, de la Pitchfork la Vogue. A scris pentru The New Yorker, The Guardian, The Washington Post, Elle şi a fost redactor responsabil cu rubrica de sex şi relaţii la Cosmopolitan. Găzduieşte podcastul I Thought It Was Just Me pe platforma Patreon.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.