Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
Dolmen
ISBN
978-973-46-0653-5
An apariție
2007
Lună apariție
5
Număr pagini
480
Tip ediție
cartonată
Format
130x200
Colecție
THRILLER
Domenii

Dolmen

Autori: Nicole Jamet , Marie-Anne Le Pezennec
INDISPONIBIL
9,62 lei

 

 

Traducere din limba franceza de Ileana Cantuniari

„O carte pe care o veti citi cu sufletul la gura si care va va convinge ca legendele de pe litoralul breton sint la fel de spectaculoase ca si peisajele.” („Le Figaro”)

Actiunea romanului se petrece pe o insula din largul coastelor Bretaniei. Marie Kermeur, inspector la politia din Brest, revine acasa pentru a se casatori cu marinarul Christian Brehat, iubitul ei din copilarie. Dar o serie de crime ale caror prime victime sint membrii familiei Mariei ii silesc sa amine nunta. Se pare ca motivul acestor asasinate este un naufragiu misterios provocat in joaca de actualele victime, pe atunci copii, cu 30 de ani in urma, imitind legenda locala a Jefuitorilor de corabii, un grup de localnici din secolul al XVIII-lea care faceau sa esueze vasele in trecere pe linga insula pentru a le jefui. Marie se implica in investigatie, ajutata de un specialist in crime rituale de la politia din Paris si, pe parcurs, descopera o serie de secrete intunecate despre propria ei origine, despre logodnicul ei si despre locuitorii insulei.

An apariție
2007
Lună apariție
5
Număr pagini
480
Tip ediție
cartonată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Nicole Jamet este actrita, regizoare si scenarista de teatru si televiziune. Impreuna cu Marie-Anne Le Pezennec, co-autoarea romanului Dolmen, a realizat si scenariul filmului cu acelasi nume, in care combinatia de mit si actiune alerta ce da farmecul cartii dobindeste un impact inca si mai puternic pe fundalul decorului salbatic al tinutului landelor.


Marie-Anne Le Pezennec, co-autoare a romanului Dolmen, a realizat si scenariul filmului cu acelasi nume, in care combinatia de mit si actiune alerta ce da farmecul cartii dobindeste un impact inca si mai puternic pe fundalul decorului salbatic al tinutului landelor.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.