Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
Sfera
ISBN
978-973-46-0576-7
An apariție
2007
Lună apariție
4
Număr pagini
480
Tip ediție
cartonată
Format
130x200
Colecție
THRILLER
Domenii

Sfera

Autori: Michael Crichton
INDISPONIBIL
9,62 lei

 

 

Traducere din limba engleza si note de Constantin Dumitru-Palcus

„Cea mai buna carte a lui Michael Crichton!” (New York Daily News)

Romanul are ca punct central o enigma tehnologica - o nava imensa, aparent de origine extraterestra, descoperita pe fundul oceanului Pacific, de a carei cercetare se ocupa o echipa de savanti. Odata ajunsi in interiorul navei, cercetatorii constata cu uimire ca aceasta nu provine dintr-o alta civilizatie si ca adaposteste un obiect straniu, cu o destinatie misterioasa: o sfera uriasa, cu aspect metalic si o cale de acces mai putin obisnuita. Atunci cind membrii echipei de cercetare decid sa patrunda in interiorul acesteia, limita dintre realitate si imaginatie devine tot mai neclara si, pentru a supravietui, se vad nevoiti sa faca fata unei provocari pe care nu o prevazusera.

An apariție
2007
Lună apariție
4
Număr pagini
480
Tip ediție
cartonată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Parintele tehno-thrillerului, Michael Crichton (n. in 1942, Chicago) a studiat literatura engleza si antropologia la Harvard, apoi si-a luat licenta la prestigioasa Harvard School of Medicine. Succesul primului roman semnat cu numele sau real, Germenul Andromeda (1969, ecranizat ulterior), il determina sa devina scriitor profesionist. Printre cele mai cunoscute carti ale sale se numara romanele: Sfera (1987), Prizonierii timpului (1999), Marele jaf al trenului (1975), Terminalul uman (1972), Congo (1980), Jurassic Park (1990, urias succes de public, datorat si ecranizarii semnate de Steven Spielberg), Lumea pierduta (1995) si Prada (2002). Romanul Hartuire sexuala (1994) a stat la baza unui film celebru, cu Michael Douglas si Demi Moore in rolurile principale. A semnat scenariile filmelor facute dupa romanele sale si a regizat sapte filme, folosind in premiera efecte speciale generate pe calculator in SF-ul Westworld (1973). Creeaza serialul ER (Spitalul de urgenta), cistigind opt Premii Emmy. Romanele sale s-au vindut in peste 150.000.000 de exemplare si au fost traduse in treizeci si sase de limbi. Este singurul autor american care a reusit sa se plaseze simultan pe locul intii in topuri cu un roman, un film si un serial TV.
La Polirom au aparut romanele Sfera (2007), Frica (2005) si Next (2007).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.