Psihopedagogia artei. Educația estetică
ISBN
973-683-713-0
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
COLLEGIUM > Științele educației
Domenii

Psihopedagogia artei. Educația estetică

Autori: Lavinia Bârlogeanu
INDISPONIBIL
12,43 lei

 
O pledoarie pentru o mai eficienta prezenta a artei in sistemul educational contemporan. In viziunea autoarei, arta are rol pedagogic nu doar in privinta gustului estetic – ea contribuie la educarea omului pentru viata, dispunind de toate pirghiile psihologice in acest sens. O carte foarte bine argumentata, necesara nu doar studentilor din facultatile cu profil umanistic, ci tuturor educatorilor din sistemul de invatamint.
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Lavinia Barlogeanu (n. 29 ianuarie 1963, Resita) este absolventa a Facultatii de Filosofie din cadrul Universitatii Bucuresti; doctor in Stiintele educatiei. Actualmente, este lector la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Catedra de Pedagogie, fiind titular al cursului „Antropologia culturii si educatiei”.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.