- ISBN
- 978-973-46-2531-4
- An apariție
- 2012
- Lună apariție
- 2
- Număr pagini
- 160
- Tip ediție
- broșată
- Format
- 106x180
- Colecție
- HEXAGON > Sănătate, dietetică
- Domenii
Multi dintre noi vrem sa stim ce se ascunde in spatele denumirilor si codurilor de pe etichetele alimentelor. Exista aditivi nocivi si aditivi care nu reprezinta un pericol pentru sanatatea noastra? In acest ghid, principalii aditivi alimentari sint prezentati schematic intr-un tabel in care se specifica utilizarea in industria alimentara si gradul lor de periculozitate, inclusiv tulburarile de sanatate pe care le pot provoca. Capitole separate descriu in detaliu cei mai cunoscuti aditivi – aspartamul, glutamatul monosodic, maltodextrina –, precum si diferite produse testate de autoare.
- An apariție
- 2012
- Lună apariție
- 2
- Număr pagini
- 160
- Tip ediție
- broșată
- Format
- 106x180