Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
Alergii şi intoleranţe alimentare.
ISBN
978-973-46-1401-1
An apariție
2009
Lună apariție
9
Număr pagini
408
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
HEXAGON > Sănătate, dietetică
Domenii

Alergii şi intoleranţe alimentare.

Ghid complet

Autori: Jonathan Brostoff , Linda Gamlin
INDISPONIBIL
19,22 lei

 
Traducere de Claudia Cirip
 
 
Din ce in ce mai multi oameni sufera in prezent de migrene, ulcer gastric sau duodenal, constipatie, retentie de apa, eczeme si dureri articulare; altii ajung la medic cu tulburari mai grave, ca artrita reumatoida, astm sau depresie. Cercetarile medicale recente demonstreaza ca multe dintre aceste afectiuni sint de fapt reactii adverse la diferite alimente – lapte, citrice, oua, griu... Acest ghid practic va invata sa preveniti si sa tratati alergiile alimentare, dar si intoleranta la produse cosmetice, parfumuri, aditivi, pesticide sau material plastic. La final gasiti sfaturi cu privire la dieta prin eliminare, care va ajuta sa identificati alimentele la care sinteti sensibil si sa le inlocuiti cu altele, pe care le tolerati.
 
 
 
An apariție
2009
Lună apariție
9
Număr pagini
408
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Diferenta dintre alergie si intoleranta • Testele pentru sensibilitate alimentara • Reactiile la alimente in eczema atopica, astm si rinita alergica • Boala celiaca, boala Crohn si afectiunile eozinofilice • Sindromul de colon iritabil • Sensibilitatea alimentara la copii • Aditivii alimentari • Apa imbuteliata si filtrele de apa • Fructoza, sucroza, sorbitolul si xilitolul • Dieta prin eliminare: ghid pas cu pas


Despre autori


Jonathan Brostoff, profesor emerit, codirector al Diet and Gastrointestinal Health Research Group la King’s College, Londra. Este recunoscut ca o autoritate in domeniul alergiilor si intolerantelor alimentare. A mai publicat Hayfever: The Complete Guide (coautor), Asthma: The Complete Guide to Integrative Therapies (coautor).


Linda Gamlin, biochimist, a cistigat numeroase premii, inclusiv Rhone‑Poulenc Science Book Prize, cel mai prestigios premiu acordat pentru lucrarile stiintifice. A mai publicat Hayfever: The Complete Guide (coautor), Asthma: The Complete Guide to Integrative Therapies (coautor), The Allergy Bible: The Definitive Guide to Understanding, Diagnosing and Treating Allergies and Intolerances.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.