Kinetoterapie activă.
ISBN
973-683-811-0
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
384
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
HEXAGON > Sănătate, dietetică
Domenii

Kinetoterapie activă.

Exerciții terapeutice

Autori: F. Plas , E. Hagron
INDISPONIBIL
13,49 lei

 
Traducere de Luminita Botosineanu. „Kinetoterapia activa” este o lucrare deosebita atit prin continut (unele capitole evidentiindu-se printr-o bogatie impresionanta de informatii, intregita de o bibliografie foarte detaliata), cit si prin tratarea unor probleme care, desi de un interes aparte, au fost prea putin abordate de catre specialistii in domeniu. Bine structurat, volumul imbina analizarea teoretica a unor chestiuni de neurofiziologie cu exercitii psihoterapeutice de reprogramare neuromotorie, numeroase observatii de fond si asupra unor cazuri reale facind legatura intre teorie si aplicatiile acesteia in domeniul reeducarii. Iar numarul mare de exemple practice vor trezi, fara indoiala, interesul specialistilor, studentilor sectiilor de kinetoterapie, dar mai ales al pacientilor, care vor descoperi ca participarea constienta la procesul de recuperare asigura conditii optime pentru atingerea obiectivelor propuse de kinetoterapeut.
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
384
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Probleme de neurofiziologie • Analiza abilitatii gestuale din perspectiva terapeutica • Exercitii psihoterapeutice de reprogramare neuromotorie • Reeducarea proprioceptiva • Analiza pozitiilor fundamentale • Exercitii de gimnastica terapeutica • Kinetobalneoterapie si mecanoterapie • Exercitii terapeutice functionale si de readaptare la efort


Despre autori


F. Plas (autor)
F. Plas este director al Scolii de masokinetoterapie din Grenoble, CHRU.


E. Hagron (autor)
E. Hagron este director tehnic al Scolii de masokinetoterapie din Rennes, spitalul Pontchaillou


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.