Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
Alimentele. Adevăr şi impostură
ISBN
978-973-46-1496-7
An apariție
2009
Lună apariție
8
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
HEXAGON > Sănătate, dietetică
Domenii

Alimentele. Adevăr şi impostură

Autori: Laurent Chevallier
INDISPONIBIL
9,62 lei

 

Traducere de Cristina Livia Vasilescu

Consumam zilnic alimente care contin substante ce ne pot afecta sanatatea. Substituentii zaharului sau diversele arome pot fi daunatoare pentru organism, iar ambalajele din plastic permit trecerea moleculelor chimice in alimente. Bazata pe indelungata experienta de nutritionist a autorului, lucrarea prezinta pericolele pe care le implica aditivii si colorantii alimentari si propune solutii practice care sa ne ajute sa interpretam corect etichetele produselor, sa alegem alimentele adecvate organismului nostru si sa preparam mincaruri sanatoase.

An apariție
2009
Lună apariție
8
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii

Ambalajele din plastic • Evitarea capcanelor de pe etichete • Informatii nutritionale generale • Informatii referitoare la siguranta si la calitate • Cum sa alegeti alimentele • Mecanismele optiunilor alimentare • Evitarea surplusului de greutate • Influenta publicitatii • Exista o alimentatie ideala?



Despre autori


Laurent Chevallier este medic nutritionist la Spitalul Universitar din Montpellier si sef al sectiei de fitoterapie a Facultatii de Medicina din Montpellier. Este adesea invitat in emisiunile TV din Franta ca expert in probleme de nutritie. Este autorul mai multor carti de profil: Que votre alimentation soit votre premiere medecine (Alimentatia – principalul medicament, 2001), Medicaments a base de plantes (Medicamente din plante, 2004 – in colaborare), Nutrition, principes et conseils (Nutritia – principii si sfaturi, 2005), Vive les plantes (Traiasca plantele, 2006), L’Alimentation des p’tits loups (Alimentatia copiilor, 2006).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.