Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit
ISBN
978-973-46-0761-7
An apariție
2007
Lună apariție
9
Număr pagini
298
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
HEXAGON > Sănătate, dietetică
Domenii

Reţete şi sfaturi practice pentru slăbit

Autori: Jacques Fricker
INDISPONIBIL
9,62 lei

 
Traducere de Nicoleta Horobet si Iulian Moga.
Doriti sa slabiti repede si fara sa va puneti in pericol sanatatea? Jacques Fricker propune un regim rapid si inteligent, care asigura toate elementele nutritive necesare si va ajuta in acelasi timp sa scapati de kilogramele in plus. Autorul completeaza retetele cu sfaturi privind comportamentul: cum sa ai o viata activa fara sa practici un sport ori cum sa gatesti pe gustul tuturor pentru mesele in familie. De asemenea, sint explicate riscurile implicate de alte regimuri si de substituentii alimentari.
An apariție
2007
Lună apariție
9
Număr pagini
298
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii
Avantajele unui regim rapid • Elogiul ciorbei de legume • Cum impac regimul rapid cu viata de familie • Cum sa am incredere in corpul meu • Solutii «care taie foamea» simple si hranitoare • Produsele lactate, aliati nebanuiti • Verdeturi, mirodenii si condimente: arome fara riscuri • Vegetarieni, atentie la carentele alimentare! • Dulciurile, modalitati de intrebuintare


Despre autori


Jacques Fricker este in prezent nutritionist la spitalul Bichat din Paris. Are o experienta indelungata de cercetator la labora­toarele Iserm si preda la mai multe facultati de medicina. Este autorul unor lucrari de nutritie si ingrijire corporala cu un mare succes la public, intre care: Le Guide du bien maigrir (1993), La Cuisine du bien maigrir (1994), Le Grand Livre de la forme (in colaborare, 1997), Le Guide de l’alimentation de l’enfant (in colaborare, 1998), Desserts en liberte (in colaborare, 1999), Le regime sur mesure (2001), Cuisiner vite et bien (in colaborare, 2007), Le regime liberte (2007).



Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.