- ISBN
- 978-973-46-0761-7
- An apariție
- 2007
- Lună apariție
- 9
- Număr pagini
- 298
- Tip ediție
- broșată
- Format
- 135x200
- Colecție
- HEXAGON > Sănătate, dietetică
- Domenii
- An apariție
- 2007
- Lună apariție
- 9
- Număr pagini
- 298
- Tip ediție
- broșată
- Format
- 135x200
Despre autori
Jacques Fricker este in prezent nutritionist la spitalul Bichat din Paris. Are o experienta indelungata de cercetator la laboratoarele Iserm si preda la mai multe facultati de medicina. Este autorul unor lucrari de nutritie si ingrijire corporala cu un mare succes la public, intre care: Le Guide du bien maigrir (1993), La Cuisine du bien maigrir (1994), Le Grand Livre de la forme (in colaborare, 1997), Le Guide de l’alimentation de l’enfant (in colaborare, 1998), Desserts en liberte (in colaborare, 1999), Le regime sur mesure (2001), Cuisiner vite et bien (in colaborare, 2007), Le regime liberte (2007).