Cărțile autorului Jacques Fricker

Jacques Fricker este in prezent nutritionist la spitalul Bichat din Paris. Are o experienta indelungata de cercetator la labora­toarele Iserm si preda la mai multe facultati de medicina. Este autorul unor lucrari de nutritie si ingrijire corporala cu un mare succes la public, intre care: Le Guide du bien maigrir (1993), La Cuisine du bien maigrir (1994), Le Grand Livre de la forme (in colaborare, 1997), Le Guide de l’alimentation de l’enfant (in colaborare, 1998), Desserts en liberte (in colaborare, 1999), Le regime sur mesure (2001), Cuisiner vite et bien (in colaborare, 2007), Le regime liberte (2007).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.