Calea vidului desăvîrșit
ISBN
973-683-466-2
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
240
Tip ediție
broșată
Format
145x225
Colecție
PLURAL
Domenii

Calea vidului desăvîrșit

Autori: Lie Zi
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

""

An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
240
Tip ediție
broșată
Format
145x225
Fără comentarii


Despre autori


Lie Zi (autor)
Lie Zi - inteleptul Lie - a trait in epoca Statelor Combatante (secolele V-III i.Cr.), in regatul Zheng, sub numele Lie Youkou. I-a avut ca maestri pe Guan Yin Zi, Lao Shang Shi si Huqiu Zilin, iar ca prieten si partener de dialog pe Bo Hun.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.