Cetăţuia din suflet
ISBN
973-681-146-8
An apariție
2003
Lună apariție
12
Număr pagini
184
Tip ediție
broșată
Format
145x225
Colecție
PLURAL
Domenii

Cetăţuia din suflet

Predici germane

Autori: Meister Eckhart
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Editie ingrijita si traducere de Sebastian Maxim. Volumul cuprinde primele douazeci de predici extrase din editia completa a operelor germane ale fratelui dominican Meister Eckhart. Traducerea acestor texte de o autenticitate neindoielnica si care se disting prin densitatea lor conceptuala si speculativa doreste sa ofere publicului romanesc acces la veritabilul univers eckhartian. Marturia lor va traversa timpul, in ciuda diferitelor oprelisti si interpretari improprii la care au fost supuse. Meandrele argumentarii, pasiunea cuvintului si incisivitatea discursului eckhartian ne introduc in elanul unei predicari care nu are alt obiectiv decit acela de a oferi un nou avint celui mereu nemultumit pina cind nu-si afla sinele in uniunea care-i defineste implinirea.
An apariție
2003
Lună apariție
12
Număr pagini
184
Tip ediție
broșată
Format
145x225
Fără comentarii


Despre autori


Meister Eckhart (cca 1260-1328), teolog, filosof si mistic german, calugar dominican, condamnat ca eretic de papa Ioan al XXII-lea in 1329. De acelasi autor la Editura Polirom a aparut Cetatuia din suflet. Predici germane (2003).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.