Matematica. Caiet de evaluare clasa a...
ISBN
973-683-312-7
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
168
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
MICUL ȘCOLAR
Domenii

Matematica. Caiet de evaluare clasa a II-a

Autori: Dumitru Pârâială , Viorica Pârâială
 
Testele de evaluare sint elaborate pe baza programei scolare si a recomandarilor Ministerului Educatiei Nationale. Testele verifica gradul de formare a capacitatilor si subcapacitatilor prevazute de programa scolara pentru clasa a II-a. Testele cuprind exercitii si probleme ce se pot rezolva in 10-15 minute. Ele pot fi administrate integral sau selectiv, in functie de continutul de verificat, de demersul didactic utilizat, de ritmul de lucru al clasei.
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
168
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii


Despre autori


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.